News

Local community news


You are browsing archive : 2015


Više od 120 učenika sudjelovat će u volonterskoj akciji čišćenja otpada

Objavljeno

Četvrtu volontersku akciju čišćenja otpada pod nazivom „Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan“ svojim će sudjelovanjem podržati više od 120 učenika s područja općine Čitluk. U akciju čišćenja otpada s ciljem uljepšavanja okoliša danas su se uključili učenici Osnovne škole Bijakovići i učenici Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića – Čitluk. Volonterskim radom ovu akciju učenici OŠ Čerin podržat će u srijedu, dok će se u akciju „Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan“ ove godine učenici OŠ fra Didaka Buntića uključiti u četvrtak.

Read More

Počela redovita akcija čišćenja otpada uz prometnice

Objavljeno

JP Broćanac devet godina organizira i uspješno provodi akciji prikupljanja smeća i ostalog otpada odbačenog uz sve lokalne i regionalne prometnice na području općine Čitluk. Ovakve akcije organiziraju se tri puta godišnje, a jedna od navedene tri akcije koje JP Broćanac financira vlastitim sredstvima započela je jučer.

Read More

Prezentiran projekt izgradnje dijela lokalne kanalizacijske mreže za Međugorje i Bijakoviće

Objavljeno

Projekt izgradnje tri kraka lokalne kanalizacijske mreže u mjesnim zajednicama Međugorje i Bijakovići prezentiran je jučer u službenim prostorijama Općine Čitluk. Izrađivač projekta je Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru, a načelniku općine Čitluk Ivi Jerkiću, predsjedniku Općinskog vijeća Čitluk Marinu Radišiću, predstavnicima MZ Međugorje i Bijakovići, predstavnicima općinskih službi i javnih poduzeća Broting i Broćanac projekt je prezentirao doc. dr. sc. Željko Rozić sa Građevinskog fakulteta.

Read More

Categories